Zoeken in deze blog

dinsdag 15 december 2009

Melbourne: leefbare stad aan het strand!

Met rode oogskes en completely jetlagged trekken we zaterdagmiddag op verkenning in de buurt. Na een ontbijt om 4u ’s middags (ja hoor, de Australiërs zijn al even gek als de Amerikanen soms) verkennen we de buurt.

De kids willen liefst naar het strand dus dat doen we dan maar! Onder een zacht zonnetje en een koele bries, maken we kennis met het echte Australië. Iedereen komt heel relax over, no hurries and worries.

Melbourne blijkt een heel leefbare stad met veel groen te zijn. Gelukkig maar want de slaap overvalt ons geregeld en zo kunnen we regelmatig een kort dutje doen onder één of andere boom in het park. Eigenlijk verlangen we momenteel meer naar de rust van de natuur...

De jetlag heeft ons de komende dagen nog steeds in haar greep dus we doen het rustig aan en verkennen de stad op ’t gemak. Geen planning; gewoon zien waar onze intuïtie ons naartoe leidt.

Na een leuk ontbijt met een oude bekende uit Keerbergen (Ingrid Kila) die reeds 5 jaar in Melbourne woont, trekken we op maandag richting Great Ocean Road. Eén van de mooiste kustwegen ter wereld! We kijken ernaar uit ons enkele dagen te settelen in een huis ipv op hotel. Onze kids beginnen zich ook thuis te voelen en zijn echt superflink. We beginnen een echt team te worden! Ieder verwerkt op zijn manier alle veranderingen maar er is tijd en ruimte om alles toe te laten. Heerlijk!

1 opmerking:

  1. Jullie maken ons jaloers. 't is hier inmiddels serieus koud geworden...
    Amuseer jullie nog hé

    BeantwoordenVerwijderen