Zoeken in deze blog

dinsdag 15 december 2009

Surfing, surfing on the Great Ocean...

Dat er veel ‘beach & surf’ was in Melbourne wist ik al maar dat we er zo snel kennis mee gingen maken was wel een aangename verassing!
We zijn deze week in Ocean Grove, een klein kustdorpje op 100km van Melbourne: hier ontmoeten we de ‘echte beach’ zoals de locals zeggen. We kozen voor een leuke houten ‘cottage’ vlakbij het strand en te midden van de heerlijk ruikende Tea-Trees:
http://www.ti-treevillage.com.au/



Enkele dagen platte rust en genieten van de oceaan en de eindeloze stranden. We bezoeken hier nog de wereldberoemde ‘bells beach’ u wel bekend uit de film ‘Point Break’ en de Great Ocean Road. Deze foto’s gaan we jullie ook niet onthouden. Als ik tenminste nog eens een internet cafe of WIFI connectie kan vinden... Voortaan zal ik de link doorsturen van de website van ons verblijf. Zo kan je ons contacteren indien het nodig mocht zijn.



Gisteren zijn we alvast gaan oefenen om zelf ook op de surfboard te gaan staan en zoals je kan zien gaat het al goed. De volgende dagen wachten we op de 50 year’s storm en gaan we voor het grotere werk...! Toch ook even een opmerkelijk berichtje over het weer in Melbourne : de eerste dagen 20-25°C (heerlijk dus), woensdag bloedheet met 40°C en gisteren plots heel koud met regen (ong. 12-15°C). Vandaag terug volle zon, begrijpen wie begrijpen kan...




Zaterdag vertrekken we richting Sydney voor een lange rit langs de kust.







We verblijven eerst in de Blue Mountains NP: http://www.jemby.com.au/


en dan terug naar Sydney for a X-mas 'barbie' on the beach
http://www.bondibeach-bnb.com.au/

CU soon!
Alain, Peggy, Arthur & Jules

Geen opmerkingen:

Een reactie posten